• Forside

Malaysias GP. 3. Frie træning. Rosberg i front

Sidste træning inden kvalifikationen endte med Williams i front efter de to Brawn GP racere længe så d til at vise vejen rundt på Sepang banen. Red Bull og Ferrari markerede sig også positivt.

Nico Rosberg udenfor Ristorante El Cordobes i Monza. ( . Copyright Peter Hartig

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/4 2009 klokken 09:04

Sidste træning inden kvalifikationen er altid spændende. Her ser vi holdene teste i stor stil, for at finde den optimale opsætning for en enkelt hurtig omgang, til gavn for kvalifikationen.

Williams og især Nico Rosberg, viste endnu engang, at deres racer er blandt de hurtigste, spørgsmålet er bare, om de også holder gennem hele løbet.

De tre bedste tider, her i 3. Træning, viste med al tydelighed, at holdene i stor stil er tættere end vi længe har set, da der var 4 forskellige hold på de fire første pladser.

Williams hurtigst, tæt forfulgt af Mark Webber i Red Bull og Felipe Massa i Ferrari. Der var under 0,15 sekund mellem de tre.

Toyota besatte 4. og 5. Pladsen, hvilket lover godt for deres indsats i morgendagens Formel 1 Grand Prix.

McLaren viste endnu engang, at de ikke er gelt der hvor de burde være, ved at placere sig nede som nummer 12 og 13, med Hamilton forrest af de to, men begge var mere end et halvt sekund efter Rosberg.
McLarens redning kan blive regn under kvalifikationen.
Den regn der var lovet i dag også, udeblev, selvom de så meget mørkt ud midt under denne træning. Men det ser ikke ud til, at kørerne er lige så heldige, når vi skal i gang med kvalifikationen om få timer. Her er der meget der tyder på regn.

Ellers var denne sidste træning som tedie træninger er flest. Afventende og afprøvende.

Følg kvalifikationen live her på www.bmf1.dk fra klokken 11.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.