• Forside

Ikke godt nok Rubens

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/3 2006 klokken 17:03

Rubens Barrichello kom til Honda Racing F1 holdet for at vise, at han var bedre end hans resultater hos Ferrari viste gennem årene. Foreløbig er der kørt to Grand Prix løb, og Rubens Barrichello har ikke vist mere end han gjorde hos Ferrari.

Det ved Rubens Barrichello godt og til det tyske ’TV Movie’ har han selv givet udtryk for, at det ikke har været godt nok indtil videre.

”Jeg havde ikke forventet dette, men jeg håber stadig, at jeg kan få tingene i orden og vinde med dette hold,” siger brasilianeren.

Førsteindtrykket hos Honda har heller ikke været så godt. Rubens Barrichello har haft svært ved at vænne sig til den nye bil, og derfor har Honda indkaldt ham til test på Vallelunga banen i Italien.


Rubens har haft svært ved at hænge på Jenson

Honda chef Nick Fry udtaler: “Jeg tror vi alle havde forventet, at ville tage lidt tid at komme op i fart. Bilen er anderledes Ferrari, og han skal først lære holdet at ordentligt at kende. Vi er ikke specielt bekymrede.”

I dag er Barrichello i Vallelunga. Om der kommer nogle tider fra teamet ved vi ikke endnu, men det er nok sundt for brasilianeren at tilbringe så meget tid i bilen som muligt.