• Forside

Kinas GP: Warm-up

Gulvet er sat, skoene er kridtede, aktørerne holder klar i kulissen, og om få timer får vi afgjort for hvem weekenden er en succes, og for hvem det er afdansningsbal.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 19/4 2009 klokken 05:04

I en sæson hvor outsiderne har overrasket og forhåndsfavoritterne skuffet fælt, er vi nu nået til det tredje løb. Spændingen i feltet er større end nogensinde før, og undertegnede glæder sig unægtelig meget til at løbet sættes i gang om små 3,5 time

Med en startgrid der ligner noget fra de to foregående løb, skal man bide mærke i en rigtig flot kørende Sebastian Vettel og dennes teamkollega, yderligere er en Fernando Alonso i første række også værd at notere sig. Lidt længere tilbage finder vi så Brawn, Toyota og Williams racerne, men mon ikke de gør en god løbsfigur?

Grunden til at gridden ligner noget fra de to tidligere løb i år, er ikke de enkelte køreres placering, men at top 10 udgør alle de underdogs man ikke vidste om man skulle tro på da sæsonen blev skudt i gang. Det skulle man og det er på det kraftigste blevet understreget! Som et lyspunkt finder vi dog en Ferrari der nåede hele vejen til det gode selskab, og det bliver i sandhed spændende at se hvilke skud der er i den bøsse.

Her var lidt til de morgenfriske, undertegnede glæder sig til at vise vej gennem Kinas GP, med en fyldestgørende live-rapport fra start til slut. Det bliver spændende at se om Red Bulls hemmelige våben er nok til at slå de andre i den kinesiske trykkoger, som der for alvor kommer fart under kl. 09.00