• Forside

Whitmarsh glad for afgørelsen

Ikke uventet er McLarens teamchef, Martin Whitmarsh, meget glad for FIAs dom i formiddags, hvor teamet slap med en betinget dom for at bringe sporten i miskredit.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/4 2009 klokken 17:04

McLaren blev i formiddags dømt for at have foretaget hele fem brud på FIAs Sporting Code, men teamet slap alligevel med en betinget dom på 12 måneder.

Sagen skyldes, at den nu fyrede sportschef, Dave Ryan og verdensmesteren fra 2008, Lewis Hamilton, løj for stewards, efter Australiens Grand Prix i marts måned, vedrørende Toyota-køreren, Jarno Trullis, overhaling af briten under safetycar.

Åsagen til den milde dom skyldes ifølge FIA, at McLaren har undskyldt og lovet, at den slags uregelmæssigheder ikke ville gentage sig.

"Jeg vil gerne takke FIA for, at de har givet mig mulighed for at svare på deres spørgsmål her til morgen," udtalte Whitmarsh da han kom ud fra mødet.

"Vi er klar over, at det var en alvorlig fejl der blev begået i Australien, og jeg var meget glad for, at jeg fik mulighed for at undskylde disse fejl igen."

"Jeg er også glad for at kunne forsikre FIA om, at der er taget de nødvendige skridt til, at den slags ikke gentager sig," sluttede Whitmarsh.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER