• Forside

Kubica bliver styrket af modgang

BMW Saubers polske formel 1 pilot, Robert Kubica, siger at han ikke er nedslået af holdets manglende form, men vil bruge modgangen positivt og lære hvordan han tackler det og får det optimale ud af situationen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/4 2009 klokken 12:04

Der er ikke mange der er til tvivl om, at BMW Sauber ikke ligefrem er det hold der er kommet bedst fra start i år og slet ikke Robert Kubica.

Kubica, der havde en fremragende sæson sidste år, var der flere der havde store forventninger til i år og ikke mindst BMW Sauber, som mange forventede ville være et af de førende hold i år.

Imidlertid har den nye bil har vist sig at være decideret ringe og Kubica har vist, at han har meget svært ved at finde afstanden til den store brede frontvinge.

Robert Kubica får skiftet næsen

Men polakken nægter at give op og udtaler, at han vil have det bedste ud af den lidt kedelige situation, han og holdet er havnet i.

”Det er selvfølgelig altid sjovere, når alting fungere og man har en bil der kan vinde,” kom det fra Kubica. ”Men alting forandre sig, så derfor er det vigtigt at man lærer at klare en vanskelig situation, for der vil komme flere over tid.”

”Situationer som den vi er i nu, kan faktisk ende med at styrke os,” sluttede Robert Kubica, der slet ikke vil opgive sæsonen endnu, selvom han endnu ikke har fåret sat et eneste point ind på kontoen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.