• Forside

Spaniens Grand Prix, Warm up

Vi er ved at gøre klar til Spaniens Grand Prix, det første løb i Europa på dette års kalender

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 10/5 2009 klokken 12:05

Spaniens Grand Prix er det første løb i kalenderen som afholdes i Europa. Ligeledes er det også det løb hvor vi normalt ser en mængde større opdateringer på mange af bilerne, og dette år er ingen undtagelse.

Barcelonas Formel 1 bane, Cirquit de Cataluña, er en af de baner der bliver brugt mest til tests, og derfor har alle teams et indgående kendskab til banen, og en mængde data på forhånd.

Hvor meget af de data man har fra de forrige år der kan bruges, kan man kun gisne om, men faktum er at racerne er meget anderledes i år i forhold til de racere vi har set de foregående mange år.


En sød sælger af Renault og Fernando Alonso bluser

Ferraris Felipe Massa lavede en flot kvalifikation, noget som kunne indikere at Ferraris opgraderede F60 endelig har fundet noget fart, mens Kimi Raikkönen fortæller det modsatte. Om det var en fejl i strategien (igen) eller om Finnen ikke kunne få den hurtigere igennem banen, kan vi kun vente at se.

McLaren havde på forhånd meldt ud at deres bil ikke passer godt til denne bane, og kvalifikationsresultaterne for Hamilton og Kovalainen viser at de i hvert fald ikke har sagt noget forkert denne gang.

Derudover ser vi nogle Brawn GP, Toyota og Red Bull racere der har lavet de placeringer og træningstider vi efterhånden har vænnet os til, nemlig oppe foran.

Det bliver spændende at se hvem der er noget længst med udviklingen af bilerne op til dette spanske GP.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg