• Forside

Hamiltons nedtur - Part 2

Ikke nok med at Jenson Button nu er mere populær end mægtige Lewis Hamilton, så syntes verdensmesteren heller ikke, at det er sjovt at være i Formel 1, med al den politik der er forbundet med det.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/5 2009 klokken 14:05

Motorsport er for entusiaster, der har det sjovt, samtidig med de kæmper en drabelig kamp på banen. Sådan er det i hvert fald i klasserne under Formel 1.

Når vi kommer ind i kongeklassen, er det dog meget anderledes. Her betyder politik nærmest alt, mens sjov og spas skal væk.

Lewis Hamilton syntes ikke rigtigt, at det er sjovt at være i motorsport på den måde, men mener samtidig, at det der sker udenfor banen ikke må påvirke hans resultater på banen. Noget der næppe holder.

”Alt det der har været fremme omkring vores løgne i Melbourne, har drænet mig,” lyder det fra Hamilton, der tilføjer, at han ser sig selv som en brik i spillet, og ikke har den store indflydelse på hvad der sker omkring ham.

”Jeg føler, at det må være som at komme uberettiget i fængsel,” sluttede verdensmesteren.

Det er ikke let at være Lewis Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER