• Forside

Nicos fremtid afhænger af Nico

Den ene Nicos chance i Formel 1 afhænger af den anden Nico. Tyske Nico Hülkenberg håber på en debut i kongeklassen i 2010, men det kommer helt an på, hvad Nico Rosberg skal lave i fremtiden. Rosbergs kontrakt med Williams udløber i år.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/5 2009 klokken 13:05

Nico Rosberg har i mange år været anset som en kommende stjerne, og selv om der har været visse gode momenter igennem de snart 3½ årig i Formel 1, er gennembruddet ikke kommet endnu.

En af årsagerne findes i materiellet fra Williams, men også Nico selv står for skud.

Han gør det ofte godt i de frie træninger, men som en anden Mark Webber falder han igennem i løbene. Efter løbet i Spanien var den unge tysker ikke særlig populær hos Williams.

Nico Hülkenberg ønsker at sidde i FW32

Endnu en god kvalifikation blev vekslet til en slutplacering udenfor pointene, men det var en stor forskel i omgangstiderne, som teamet nu kigger nærmere på.

Nico Rosberg er en af de kørere som Mercedes har haft kig på, men en kontrakt med Williams har forhindret et skifte.

Den tyske bilavis ’Auto Bild’ har kontaktet teamchef Sir Frank Williams og forespurgt til testkører Nico Hülkenbergs muligheder for et løbssæde i 2010.

“Naturligvis kan jeg ikke svare på det spørgsmål,” svarer Williams.

Nico Rosberg skal forlade Williams før der bliver plads til Nico Hülkenberg

”Det handler meget om, hvad der sker med vores anden Nico. Men Nico Hülkenberg er på vores liste.”

Underforstået, at Kazuki Nakajima eller en anden japansk kører har førsteret til den anden bil. Muligvis Kamui Kobayashi hvis Nakajima skulle blive tvunget til at forlade holdet efter sæsonen.