• Forside

Britain’s Got Talent (og tosser)

Hvis du kan huske Silverstone 2003, kan du måske også huske Neil Horan? Den forvirrede præst, der brød ind på banen og iført kilt løb op ad Hangar Straigt imod Formel 1-bilerne, der kom med høj fart imod ham. Nu kan tossen opleves i det engelske talentshow.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/5 2009 klokken 07:05

Neil Horan, idioten der er bandlyst fra samtlige sportsstævner efter, at han i 2003 løb ind på banen på Silverstone og i 2004 væltede han den førende løber i det olympiske marathonløb, brasilianeren Vanderlei de Lima, omkuld.

Neil Horan er netop gået videre til næste runde i Britain’s Got Talent. En beslutning der deler vandene i England, hvor Simon Cowell blev nedstemt to mod en af de to medværter Piers Morgan og Amanda Holden.

Niel Horans talent er irsk folkedans, og det var på denne baggrund, at han gik videre. Produktionsselskabet, Talkback Thames, har i en pressemeddelelse forklaret baggrunden for Neil Horans avancement.

”Det blev vist fordi Horan ikke virkede til at være der ’for andet end at danse’”

Piers Morgan, dommeren som vi i Danmark kender for den Simon Cowellske tilgang i America Got Talent, der vises på TV2 Zulu, forklarede hvorfor han havde været med til at sende Neil Horan videre.

”Denne fyr repræsenterer alle folkedansere i landet, og jeg agter at sige ja.”

Vi husker Neil Horan for følgende:



For at se Neil Horans folkedans, så tryk her.