• Forside

Vettel som 1. Kører

Red Bull chef, Chriatian Horner melder nu offentligt ud, at Sebastian Vettel vil blive betragtet som 1. kører, hvis han fortsætter med at være så stærkt kørende som han har vist sig indtil nu i denne sæson.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/5 2009 klokken 11:05

Mark Webber kom for første gang i år i mål før Sebastian Vettel, da det første løb i Europa blev afviklet for små to uger siden, men det ændrer ikke ved, at Horner ser Vettel som den bedste af de to, som det er nu.

”Hvis det bliver åbenlyst, at en af vores kørere er bedre stillet i kampen om mesterskabet, vil vi naturligvis koncentrere os om ham,” kom det fra Horner.

Red Bull Racings høst

Men selvom Horner har meget store forventninger til den unge Vettel, så udtaler han også, at Mark Webber, nok er den mest undervurderede kører i feltet.

Vettel har vundet et løb ind til videre i denne sæson og har dermed æren af at være den eneste, der har brudt Jenson Button og Brawn GPs sejrsstime. Men Horner tror dog ikke på, at det vil ske igen i Monaco.

”Monaco ligner en bane, der passer bedre til Brawn GP end os,” kom det kort fra Red Bull chefen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.