• Forside

Vejrudsigten for Monacos GP

Torsdag går det løs i Monaco, det nok mest legendariske løb i løbskalenderen. Monaco har ofte været præget af regn, noget der gør den vanskelige bane yderst udfordrende. Dog ser det ud til vi slipper for regn denne gang.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/5 2009 klokken 11:05

Vi har set mange løb i regn, fra det lille fyrstedømme ved den franske riviera. Hvis der er et sted hvor regn stopper biler, så er det Monaco.

Men selvom der ikke er megen solkyst over den kommende weekend, er der heller ikke noget der peger på, at det skulle blive regnvejr.

Der forventes at blive omkring 21 grader og delvist overskyet, når den første træning bliver skudt i gang torsdag, hvilket vil være ganske optimalt for kørerne.

Red Bulls udgave af 6 om dagen

Kvalifikationsdag, lørdag, vil det blive en anelse koldere, med 19 grader, og lidt flere skyer, men fortsat ingen regn i vente.

Løbsdag, søndag, vil blive meget lig lørdag, hvilket så i sidste ende vil betyde, at Monacos Grand Prix vil blive det koldeste løb ind til nu i denne sæson, men dog tørt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.