• Forside

Kun to hold opponerer rigtigt

Krisen om et budgetloft eller ej bliver ved og ved. Et flere timer langt møde i går mundede ud i en forståelse for, at FOTA skulle tale med én tunge, men i virkeligheden er det kun Ferrari og Toyota, der rigtig har problemer med et budgetloft.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/5 2009 klokken 09:05

Patrick Head fra Williams F1 siger i et interview givet til tyske ’Auto Motor und Sport’, at det reelt kun er to hold, der rigtig er modstander af det nuværende budgetforslag. Resten af holdene går enten helt eller delvist ind for loftet.

”De eneste hold, der ikke taler om det (en accept af budgetloftet, red.) er Ferrari og Toyota.”

”De står alene i hjørnet. Mercedes har givet mig opfattelsen af, at de vil være glade for budgetloftet, selv BMW går i den retning, fordi vi er nødt til det.”

Ferrari er det ene af de to hold, der opponerer kraftigst mod et budgetloft.

“Flavio (Briatore) laver en masse larm, men det er ham der i mange år har råbt om, at det er ved at blive for dyrt.”

Gårsdagens møde på Flavio Briatores yacht ’Force Blue’ gik, som du kan læse her på BMF1, ikke som håbet.

”Max (Mosley) kom for at diskutere, hvad budgetgrænsen burde være, siden kom nyheden omkring Ferraris påbud, og han aflyste mødet.”

”Nu hvor Ferrari har tabt i retten, vil han nok ikke længe være så lempelig. Jeg kan ikke forestille mig, at han nu vil rykke sig langt fra de £40 mio.”

Det er synd og skam, at polemikken omkring budgetloftet overskygger den ellers fantastiske sæson vi har oplevet indtil videre.

RELATEREDE NYHEDER