• Forside

Tyrkiets GP. 1. frie træning. Rosberg hurtigst

Det var en lidt anderledes første træning vi var vidne til, da noget kunne tyde på, at vi måske er på vej tilbage til mere normale tider i Formel 1, med McLaren og Ferrari tilbage i front. Dog var det endnu engang Nico Rosberg der var hurtigst i Williams raceren.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/6 2009 klokken 10:06

Noget tyder på, at McLaren og især Lewis Hamilton er ved at finde formen igen, samt at den Tyrkiske bane ved Istanbul passer de sølvgrå biler langt bedre, end de smalle gader i Monaco.
Lewis Hamilton blev i hvert fald noteret for formiddagens næst hurtigste tid, mens holdkammerat Kovalainen, havde en mindre heldig formiddag, hvor han lå og roede rundt i den absolutte bageste del af feltet.

For Ferrari var det Felipe Massa, der viste at de er ved at være på rette spor, ved at sætte 5. hurtigst tid, kun lidt under to tiendedel sekund efter Hamilton, mens Kimi Räikkönen i modsætning til Kovalainen, også var med fremme i den anden Ferrari.

Men som så ofte før, var det Nico Rosberg der nappede den hurtigste tid, lige inden tiden for første træning løb ud.

Mere overraskende var det dog, at Toyota var med fremme igen, da det lykkedes for Jarno Trulli at sætte formiddagens tredje hurtigste tid.

Sebastian Vettel markerede sig også rigtigt flot, ved at sætte hurtigste tid i de to første sektorer, hvilket beviser at Red Bull har potentialet til at tage pole.

I den kedelige ende fandt vi Toro Rosso og BMW Sauber, der ikke rigtigt lader til at kunne få deres 2009 racer til at opfører sig ordentligt.

Vi skal dog nok forvente, at det bliver en del anderledes, når anden træning bliver afviklet i eftermiddag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.