• Forside

Brawn afviser ikke teamordrer

Rubens Barrichello er ikke glad. Efter syv løb i årets mesterskab har han været ramt af alt det sorte uheld, som Brawn Grand Prix har oplevet. Rubens har tidligere udtalt, at han ville stoppe omgående, hvis han bliver udsat for teamordrer.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/6 2009 klokken 08:06

Rubens Barrichello har tidligere udtalt, at han vil stoppe med det samme, hvis han bliver udsat for teamordrer, og det sorte uheld i søndags har nok ikke fjernet tankerne.

Men der er dog ikke teamordrer endnu hos Brawn, siger teamchef Ross Brawn. Det sker sandsynligvis senere på året, hvor man bliver tvunget til at fokusere på én kører for at optimere chancerne i mesterskabet, men ikke endnu.

“Der er en periode tidligt på sæsonen, hvor man ikke kan favorisere én kører frem for den anden, så man lader sæsonen køre.”

Ross Brawn vil ikke udelukke teamordrer. De er dog ikke indført endnu.

”Naturligvis kommer man til et tidspunkt, hvor man kan blive nødt til at foretage nogle valg, og vi vil tage disse valg, hvis vi bliver nødt til det. Men på dette tidspunkt er der ingen grund til dette.”

Jenson Button og Rubens Barrichello havde et møde med Ross Brawn søndag morgen.

Rubens Barrichello

“Vi gik begge ind på Ross’ kontor og forelagde for ham, at vi begge vil være have lov til at køre race. Det gik rigtig godt for Jenson, for mig, for Ross. Det var anderledes i min tid hos Ferrari,” udtalte Barrichello.