• Forside

Fredagens frie træning: Fredagskørerne slår til.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 31/3 2006 klokken 06:03

Fredagens frie træning: Fredagskørerne slår til.



Allerede fra starten af fredagens frie træning satte fredagskørerne tempoet, Robert Kubica – BMW-Sauber, Alexander Wurz – William- Cosworth og Anthony Davidson - Honda, endte med at toppe tidsskemaet, efter heftig dyst det meste af anden session.

Bedste tid endte Anthony Davidson med, med en tid på 1'26.822, skarpt forfulgt af Alexander Wurz, der kun var 1/100 del af et sekund efter.

I første session overraskede Robert Doornbos de flest ved at få klemt sin Red Bull racer ind på en andenplads, 0,3 sekund efter Anthony Davidson.

Af de 22 Grand Prix kørere, der endte Jenson Button som bedste kører, 0,140 sekund foran Fernando Alonso, der for sit vedkommende var godt 0,2 sekund hurtigere end Michael Schumacher.


Mark Webber i Melbourne

En mindre overraskelse var at især Williams valgte at spare deres motorer. Hjemmebanehelten Mark Webber og Nico Rosberg var slet ikke på banen i første træning og valgte kun at køre sammenlagt 21 omgange i anden træning, sandsynligvis for at spare den skrøbelige Cosworth motor.

Ellers var træningen præget af, at mange kørere var mere eller mindre af banen, i en kombination af oversatsninger og manglende gummi i banen. Vitantonio Liuzzi måtte parkere sin racer før tid, efter et spin.

Indtil den næste session i morgen lørdag vil du her på BMF1 kunne finde kommentare fra udvalgte hold og er det ikke nok for dig kan du læse vores optakt
her