• Forside

Webber går efter titlen

Den australske Red Bull-kører, Mark Webber, tror på, at han sammen med sit team har en fair chance for at blive verdensmester i år, selvom australieren på nuværende tidspunkt kun ligger nummer 4 i kampen og endnu ikke har vundet et løb.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/7 2009 klokken 09:07

Kampen i toppen af Formel 1 er blevet yderst tæt. Efter en meget dominerende start for Brawn GP, har Red Bull nu to gange formået at bryde deres monopol på sejre.

De to Red Bull-sejre er begge blevet taget af stortalentet Sebastian Vettel, der også er den eneste af de to Red Bull kørere, der har sikret sig pole position.

Men det lader ikke til at påvirke australierens tro på sin chance for at blive verdensmester.

Red Bull har da også klart bevist, at de har lavet en yderst konkurrencedygtig bil i år, der tilmed er blevet markant bedre, så den nu lader til at være Brawn GP raceren overlegen.

Selvom Webber ikke har vundet endnu, har han dog været meget konstant med fremme og er nu kun 3,5 point efter Vettel til trods for dennes to sejre.

”Jeg har opnået nogle ret gode resultater,” udtalte Mark Alan Webber. ”Med især nogle ret stabile søndage.”

Webber, der altid har været kendt for at køre en kvalifikation, der er bedre end det materiellet ligger op til, har dog ikke været helt så skarp som Vettel i år, men det tilskriver australieren uheld med timing af den hurtige omgang, i forhold til hvor de andre biler på banen befinder sig. Dog er det noget han arbejder på at gøre bedre.

”Lørdages kvalifikation er vigtig, det er vi meget klar over. Det er også blevet bedre og vi har på det sidste været utroligt tæt i toppen.”

”Jeg er sikker på, at jeg nok skal hive nogle gode point hjem, så må vi bare håbe på at det er nok,” sluttede Mark Alan Webber.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER