• Forside

Mercedes og BMW kan ikke køre stærkt

Mercedes og BMW, repræsenteret på Formel 1 gridden af henholdsvis McLaren-Mercedes og BMW-Sauber, indtager en meget realistisk, grænsende til pessimistisk, forventning til den kommende weekends Grand Prix på Nürburgring.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 7/7 2009 klokken 12:07

McLaren-Mercedes og BMW-Sauber gør sig ingen illusioner forud for weekendens Grand Prix i Tyskland. De ved begge at de ikke har været konkurrencedygtige i år, og ved også at de ikke bliver det til dette løb.

McLaren har vundet de forudgående 2 år, i 2007 med Alonso ved roret, og i 2008 var det Hamilton, der sidenhen blev verdensmester. Man havde håbet på at lave hattrick i år, da dette er 75 året for den første sølvpil på Nürburgring. Det er bilen bare ikke god nok til, indrømmer McLaren-teamet ærligt.

BMW-Sauber ser også på 2009 som en monumental skuffelse.

Indtil i år har alting gået efter planen, og nogle gange endda bedre, men 2009 raceren duer bare ikke, og de opgraderinger den har fået har ikke hjulpet så meget, som håbet, men blot løftet bilen fra at være totalt ringe, til blot at være ringe.

Hvem ville tro, at dette var kampen bagerst i feltet

Begge teams ser dog frem til at deltage, og håber blot på det bedst mulige.

”Det vil godt for teammoralen hvis vi kan få et blot nogenlunde resultat med hjem,” udtaler Mario Theissen fra BMW-Sauber.