• Forside

Op og ned for Renault

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 31/3 2006 klokken 18:03

Renaults frie træning forløb delvist problemfrit. Holdet startede som sædvanligt med at et par installationsrunder i den første time inden de de fortsatte med det tekniskeprogram om eftermiddagen. Fernando Alonso havde ingen problemer og satte gode tider, men Giancarlo Fisichella havde problemer med understyring og brændstoftilførslen

Fra Renault har vi modtaget følgende udtalelser.

Fernando Alonso (5), 16 omgange 1'27.443

”Vi ser ud til at være i god form. Det var ret blæsende og grebbet på banen er ret dårligt for tiden, men jeg er ret tilfreds med bilen alligevel. Grebbet vil forbedre sig efterhånden som der kommer mere gummi på asfalten, og give piloterne mere selvtillid til at angribe mere”


Alonso i Melbourne 2006

Giancarlo Fisichella (11) , 13 omgange 1'28.280

”Det var en smule svært for mig. Det lave temperatuer betød at bilen understyrede en del, og vi havde kune lige begyndt med at forbedre balancen da jeg følte noget mærkeligt i motoren. Jeg kørte lnagsom bilen tilbage i garagen, og vi fandt fejlen i benzintilførslen efter sessionen. Fra den positive side viste Fernandos tider at bilen er hurtig på denne bane så jeg tror vi vil være i en stærk position”


Giancarlo Fisichella i Melbourne fredag 2006