• Forside

Schumacher positiv overfor Ferrari-comeback

Det uundgåelige spørgsmål er nu blevet stillet til den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumachers, talskvinde: Er Schumi parat til at springe ind for den hospitalsindlagte Felipe Massa?

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 28/7 2009 klokken 15:07

Selvom den syvdobbelte verdensmester i Formel 1, Michael Schumacher, for længst har kastet sin kærlighed på motorcykler, så er han ifølge sin talskvinde ikke afvisende overfor at springe ind for den skadede Felipe Massa, indtil denne er klar igen.

Talskvinden, Sabine Kehm, har i et interview med BBC udtalt, at Schumacher ikke automatisk afviser et comeback.

”Det hele vil blive bestemt af Ferrari. Hvis de kontakter Michael, vil han overveje det,” siger Kehm. ”Men der er ingen grund til, at han selv deltager i disse overvejelser.”

Michael Schumacher, da han testede F2008.

”Normalt vil jeg sige, at han ikke er interesseret. Han har det fint med hans liv nu, og savner ikke noget, men nu hvor situationen er forandret – dette er meget hypotetisk – og Michael ønsker ikke at gå ind i denne diskussion,” fortsætter talskvinden.

Schumacher er ikke i nærheden af den form, som er nødvendig for at gøre sig gældende i nutidig F1, og en nylig motorcykelulykke har ikke gjort formen bedre.

”Michael havde en motorcykelulykke i februar og fik et nakkeproblem, og jeg kan virkelig ikke fortælle dig, om den nakke vil være god nok til F1,” indrømmer hun.

”Hvis Ferrari spørger ham om han vil overveje at køre, vil han selvfølgelig få nakken checket – og huske også lige, at han nu er 40 år gammel,” slutter Sabine Kehm.

Sidst Schumacher testede var i 2008, hvor han kørte i en Ferrari F2008 i Barcelona.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.