Trækker BMW sig?

BMW har i dag indkaldt alverdens medier til en stor pressekonference, hvor der udover 2 af de øverste direktører hos BMW, også vil være Dr. Mario Theissen være til stede.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 29/7 2009 klokken 08:07

BMW har i dag indkaldt til en pressekonference for at diskutere situationen i motorsport.

Til stede vil der være 2 af de øverste direktører for det tyske bilmærke, og deres motorsportschef, Dr. Mario Theissen.

Rygterne vil vide, at det er en tilbagetrækning fra Formel 1, som er den virkelige årsag til pressemødet, da det kunne passe med timingen, idet Concordeaftalen, som binder teams til deltagelse indtil 2012, skal underskrives sidst på ugen.

Det går sgu ikke for godt drenge

Som så mange andre fabrikanter har BMW også måttet se en markant nedgang i nybilssalget, og dermed også deres primære indtægt.

BMW havde endvidere satset meget hårdt på at 2009 skulle være deres år i Formel 1, repræsenteret af deres team, BMW-Sauber F1, men succesen i år er udeblevet.

Både Ferrari, McLaren og Renault startede også året meget dårligt, men er kommet igen på mere eller mindre overbevisende manér, ikke mindst i Ungarn hvor Renault/Alonso fik pole, og McLaren/Hamilton samt Ferrari/Räikkönen besatte de øverste trin på podiet.

BMW-Sauber ligger stadig og roder nede i bunden af feltet, og laver dermed lige så dårlig reklame for sig selv, som Jaguar gjorde det, før de blev købt af Red Bull.

Billedet er fra dengang disse tre teams var stort set lige hurtige, det er de ikke mere.

Skulle det ske, at BMW melder sig ud af F1, betyder det også, at der er 2 dygtige kørere til rådighed til næste år, og rygtemøllen er allerede begyndt at spekulere på at Robert Kubica bliver givet fri til at køre Felipe Massas Ferrari resten af sæsonen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Intet Schumi comeback Officielt: BMW trækker sig efter sæsonen »