• Forside

Webber bliver verdensmester

Ifølge Australiens tidligere Formel 1-verdensmester og levende legende, Sir Jack Brabham, er der stor sandsynlighed for at Red Bull-kører Mark Alan Webber bliver verdensmester allerede i år. Også selvom der er et hul på 18,5 point op til Button.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/8 2009 klokken 16:08

Mark Alan Webber har sat 32 point ind på VM kontoen i løbet af de sidste 4 løb, mens den førende i mesterskabet, Brawn-køren Jenson Button, måtte nøjes med 19.

Det er noget, der har fået folk, og især australiere, til at tro på at Mark Alan Webber vil kunne sikre sig mesterskabet.

”Jeg tror helt klart at Webber kan vinde mesterskabet,” kom det fra Brabham. ”Så længe hans bil holder.”

Med Jenson Buttons forspring reduceret til 18.5 point, med 79 point tilbage, er der masser af tid for Webber, der ikke mindst også er foran holdkammeraten, Sebastian Vettel, i kampen.

At Mark Alan Webber er foran Vettel er vigtigt, for inden længe vil de fleste hold begynde at satse mere på den ene af deres kørere, for at få dem så langt frem som muligt, hvilket altså kan blive helt frem for Webber, hvis han fortsætter de gode takter.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.