• Forside

Alex Yoong på pole position

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/4 2006 klokken 18:04

Den tidligere Minardi kører Alex Yoong, som de nuværende Formel 1 kørere Mark Webber og Fernando Alonso begge har haft som holdkammerat starter det sidste løb i A1 Grand Prix sæsonen fra orreste række.

Alex Yoong har efter nogle svære år efter Formel 1 fået vendt heldet den rette vej, og ikke bare starter han på pole position i morgen, når sæsonafslutningen køres på Shanghai International Circuit. Til sommer skal han være med i Le Mans, hvor han skal køre for Jan Lammers ’Racing for Holland’ team i en bil malet i fodboldfarver.


Alex Yoong skal køre i den fodboldlakerede Dome Mugen racer på Le Mans

Alex Yoong sagde efter kvalifikationen, at

“Det er utroligt. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for teamet. Nu vil jeg gøre mit bedste for at vinde begge løb i morgen.”

Alex Yoongs pole position er den første for Team Malaysia i A1 Grand Prix, og den første pole position, som Alex Yoong har taget sin Formula Renault løbet på Donington Park i 1997.


alex yoong under pressekonferencen

Alex Yoong starter forrest foran Darren Manning og Alexandre Premat i et felt bestående af alt lige fra tidligere Formel 1 kørere til nuværende IRL kørere.

Hvem ville have troet vi nogensinde skulle se Alex Yoong som hurtigste mand. Frankrig har allerede vundet det A1 Grand Prix mesterskabet.