• Forside

Fisichella foran Alonso

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/4 2006 klokken 19:04

Næsten som en gentagelse af løbet i Malaysia så er Giancarlo Fisichella foran Fernando Alonso, når starten går i Melbourne i morgen tidlig dansk tid. Plads 2 og 3 blev det til for de to Renault kørere, der blev slået på målstregen af Jenson Button.

Giancarlo Fisichella sagde efter kvalifikationen, at

”Jeg er meget glad for at være toer til løbet i morgen, specielt fordi jeg lavede nogle små fejl på min hurtigste omgang. Regnen var lidt bekymrende for mig, da jeg mistede noget tid til opsætning af bilen i går og jeg havde ikke haft en chance for at køre bilen i tørvejr før kvalifikationen. Men mine ingeniører og jeg foretog nogle ændringer, og bilens balance under kvalifikationen var god. Min anden timede omgang var hurtigere end den første fordi dækkene var lang tid om at komme i temperatur, og plads 2 er en god startplads. R26 er hurtig over lange løb, så jeg tror vi er meget stærke i morgen.”


Jenson Button og Alonso til pressekonferencen

Fernando Alonso starter lige bag Jenson Button, når starten går i morgen. Efter kvalifikationen havde verdensmesteren dette at sige

”Jeg er tilfreds med plads fordi det er min bedste kvalifikation i år. Selv om vi ikke fik det bedste ud af bilen fordi Nick Heidfelds BMW var foran mig på min hurtigste omgang, og han lavede en fejl i sving 13. Det betød, at jeg indhentede ham meget hurtigt og jeg tabte et halvt sekund på to sving. Bilen er god, og jeg er sikker på, at vi er meget stærke i løbet.”

Med de starter som Renault er kendt for at lave, så skal Jenson Button ikke lave mange fejl i starten for ikke at have en Renault foran sig efter første sving.