Kimi tilbage til McLaren?

Vedholdende og tiltagende rygter sætter Alonso i forbindelse med Ferrari til næste år. McLaren-Mercedes kunne blive Kimi Räikkönens næste arbejdsplads.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 30/8 2009 klokken 22:08

Vi har snart hørt det længe, og det eneste vi snart mangler, er en officiel udmelding om at Fernando Alonso skal erstatte kimi Räikkönen hos Ferrari til næste år.

Næsten ligeså stædige rygter har sat finnen over i en rallybil når Ferrari-karrieren slutter. "sludder" siger Kimi selv, "der er mange teams der gerne vil have mig, og hvis ikke jeg ønskede at køre i Formel 1 til næste år, ville jeg jo aldrig have skrevet en kontrakt for perioden. Jeg er for ung til at gå på pension" slutter Räikkönen sit svar på det ofte stillede spørgsmål om rygterne.

Dermed har den tidligere verdensmester altså ikke udelukket muligheden for at han skal væk fra Ferrari.

Kimi Räikkönen på Silverstone 2006

En anden der til gengæld er begyndt at rose den finske kører i høje toner, er McLaren-Mercedes' teamchef, Martin Whitmarsh, som fortæller at "Kimi har løftet sit engagement betydeligt, og selvom Kovalainen er en god teamplayer, mangler han noget fart gennem løbsdistancen."

Skulle Kimi Räikkönen blive fyret fra Ferrari, er McLaren nok også det bedste bud på et sæde i en konkurrencedygtig racer, og han kender jo teamet godt idet han kørte der fra 2002 - 2006.

Ron Dennis og Kimi Raikkonen

Da kimi blev ansat i 2002, forlyder rygtrne at det var den gamle verdensmester, Mika Häkkinen, der sagde til daværende teamchef, Ron Dennis "if you want to win, get the Finn." Det lykkedes dog aldrig for finnen at blive verdensmester med holdet, dette kom først efter skiftet til Ferrari i 2007, hvor afgørelsen faldt i årets sidste løb.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fisichella til Ferrari? Belgiens Formel 1 GP. Dagen derpå »