• Forside

Indisk investorgruppe vil købe BMW-Sauber

Det er ikke fordi der mangler potentielle købere af BMW-Sauber teamet. Nu skulle en indisk gruppe af investorer være på vej med et tilbud til BMW. Det skriver den indiske avis ’Times of India”. Interessant i en tid, hvor det indiske Grand Prix hænger på vippen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 5/9 2009 klokken 14:09

Ifølge den indiske avis ’Times of India’, så skulle en gruppe af investorer have budt på BMW-Sauber teamet. Et tilbud som overgår Peter Saubers tilbud, men ikke er voldsomt meget større. En kører håber dog på et salg til den indiske investorgruppe.

Den schweiziske kører Neel Jani tror på, at han har et chance for at få det ene sæde, hvis BMW skulle godkende det indiske tilbud. Det skyldes Neel Janis fadrende ophav.

”Min far er inder og min mor er schweizer, så selv om jeg er opvokset i Schweiz, så har min far altid insisteret på, at vi bevarer de indiske rødder.”

Neel Jani, Nuerburgring 2006

Neel Jani har måske ikke de bedste resultater med fra hans år i GP2 og ChampCar, men han var køreren, der stod bag Team A1 Schwitzerlands sejr i A1-mesterskabet 2007-2008 og først tabte titelforsvaret til Adam Carroll fra Team A1 Ireland i sidste løb i år.

Et af BMW’s krav skulle være, at opkøberen er villig til at spendere mindst 100 mio. euro over tre år.