• Forside

Vejrudsigten for Italiens Formel 1 Grand Prix

I den kommende weekend, er det tid til at se det legendariske Formel 1-Grand Prix på den italienske bane, Monza, der ligger lige udenfor Milano. Løbsdagen ser ud til at blive tør.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/9 2009 klokken 14:09

Giancarlo Fisichella på fredag får sin drøm opfyldt, når han klokken 10 om formiddagen, kører ud på Monza banen i en Ferrari, og vejret vil være med ham.

Fredag skulle vi således opleve ægte italiensk sensommervejr, med høj sol, svag vind og temperaturer på omkring 25 grader.

Men selvom det tyder på, at Fisichella får den optimale start fredag, så ser det noget mere kedeligt ud for italieneren, resten af weekenden.

Lørdag tegner til at blive våd, dog med chancer for at solen kikker frem. Det er altid spændende, når vejret er ustabilt under kvalifikationen.

En der helt sikkert vil være tilfreds med regn under kvalifikationen, er sidste års polesætter og vinder, Red Bull-kører Sebastian Vettel.
Temperaturerne dykker en anelse, så de ikke skulle komme over 24 grader.

Vettel efter sin første pole sidste år

Søndag som jo mest af alt er betegnet som løbsdag, tegner det til at blive tørt, men overskyet. Temperaturerne bliver i omegnen af det der er sat i udsigt til lørdag, altså ca. 24 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER