• Forside

Massa og Alonso i ordkrig

De to kommende Ferrari-helte, Felipe Massa og nyankommende Fernando Alonso, er allerede nu ved at kridte banen op. Massa påstår at Alonso kendte til crashgate.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/10 2009 klokken 10:10

Flere medier har nævnt, at de var sikre på, at Fernando Alonso var involveret i den såkaldte crashgate-skandale, selvom han ikke er blevet dømt for det.

Nu har Felipe Massa så meldt sig i koret af tvivlere omkring spanierens uskyld, ved at udtale under et interview op til det brasilianske Formel 1 Grand Prix i den kommende weekend, at han er overbevist om, at Alonso var informeret.

”Det var holdet og Nelson der stod bag det, men selvfølgelig vidste Alonso hvad der foregik. Han var også en del af problemet,” lød det fra brasilianeren.

Denne udtalelse er plukket ud af en del af et større interview, men kunne indikere, at Massa ikke stoler på sin nye holdkammerat. Dog syntes Ferrari ikke så godt udtalelserne, hvilket har fået dem til at få Massa til at uddybe sine udtalelser på holdets hjemmeside.

Her udtaler Massa: ”Mine udtalelser er kommet ud fra en fornemmelse, ikke fra fakta.”

”FIA World Council har udtalt, at de ikke har nogen indikationer på, at Fernando kan have været informeret, hvilket jeg klart respekterer. Jeg er dog overbevist om, at denne episode ikke vil påvirke vores forhold, når vi i 2010 bliver holdkammerater.”

Ferrari har således lagt låg på sagen, eller i det mindste forsøgt på det.

Det tegner til at blive et spændende år hos Ferrari.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER