• Forside

Kamui igen - Timo stadig skadet

Det bliver på ny Kamui Kobayashi, der sætter sig i sædet ved siden af Jarno Trulli, når Formel 1-feltet i denne weekend kører sæsonens sidste F1-løb. Timo Glock er stadig skadet efter uheldet på Suzuka.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/10 2009 klokken 11:10

Kamui Kobayashi får en ny chance for at overbevise teamchefen hos Toyota om, at han skal have det ene sæde hos Toyota i 2010.

Timo Glock, der normalt kører for Toyota, er stadig ikke kommet sig ovenpå de skader han pådrog sig på Suzuka-banen i begyndelsen af oktober.

Det betyder for Kamui Kobayashi, der havde en god debut i Brasilien, at det bliver ham der kommer med på årets afsluttende klassebillede, der bliver taget på gridden forud for søndagens løb.

Jarno Trulli og Kamui Kobayashi

Den japanske kører havde i Brasilien flere rigtig gode dueller – både med sin landsmand Kazuki Nakajima, der endte i dækmuren, og den senere verdensmester Jenson Button.

Toyota teamchef John Howett siger: “Vi føler oprigtigt med Timo, at hans sæson, der har budt på to imponerende podieplaceringer, skal ende på denne made.”

”Efter at have diskuteret det lægelige med Timo og hans management har holdet besluttet, at man ikke vil løbe nogen risiko og derfor sidder Kamui i bilen.”

Kamui Kobayashi

”Kamui gjorde det godt i Brasilien under svære betingelser, så vi er glade for, at han igen kan afløse.”