• Forside

Fisichella til Force India?

Giancarlo Fisichella vil ikke udelukke, at han måske vil returnere til Force India, efter en skuffende præstation hos Ferrari.

Af: Tommi Pedersen (tp@bmf1.dk) d. 31/10 2009 klokken 10:10

Giancarlo Fisichella, der næste år har en kontrakt med Ferrari som reservekører, siger, at han helst ser sig selv på et hold, hvor han kan køre løb.

”Efter denne weekend, må vi se hvad muligheder der er. Lige nu ser vi kun frem mod weekendens løb.” sagde Fisichella.

”Lige nu tænker jeg ikke på at skulle køre med et nyt hold, men hvis muligheden byder sig for at kunne få et fast sæde på et erfarent hold, så vil jeg foretrække det. Jeg vil ikke starte fra bunden igen, som jeg gjorde med Force India.”

Fisichella med Tonio Liuzzi, der overtog Fisis sæde hos Force India

På spørgsmålet om han kunne se sig selv tilbage hos Force India, sagde Fisichella: ”Hvorfor ikke? Pladsen er jo åben, der er jo flere hold der mangler kørere.”

Fisichella har ikke leveret de gode resultater for Ferrari, som håbet. Han indrømmer også at han vil være utrolig skuffet hvis han ikke skaffer point til holdet i denne sæson.

”Det er meget frustrerende. Jeg gør mit bedste, men det er ikke nemt at skifte fra Force India til Ferrari. Bilen er meget anderledes at køre og opfører sig meget anderledes på banen.”

”Jeg har kørt Formel 1 i 14 år, hvor bilen har passet til min kørestil, men nu skal alt ændres, lige fra hvordan jeg skifter gear, til hvordan jeg bremser. Hele min kørestil skal ændres, og det er ikke nemt,” slutter Fisichella.