• Forside

Barrichello var McLaren-materiale

Rubens Barrichello blev i mandags præsenteret som ny Williams F1-kører, men rent faktisk var han på tale hos McLaren. Det viser sig, at Rubens i år heller ikke havde en kontrakt for hele 2009, men kun for de første fire løb.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/11 2009 klokken 15:11

Der var fest hos Brawn søndag aften i Abu Dhabi, men mandag var det hverdag igen. Mens Jenson Button tog fra Abu Dhabi til Beijing for at deltage i Race of Champions-arrangementet, rejste den nu tidligere Brawn-kører direkte til Grove i England.

Her var Rubens Barrichello på besøg hos Williams-fabrikken for at hilse på de medarbejdere, der er ansvarlige for at brasilianeren i 2010 kan køre Formel 1.

Det blev også til en tur i det F1-museum, hvor Williams gemmer sine biler, som du måske kan huske, at de lokale brandmænd fik lov at se.

Barrichello var faktisk et aktuelt emne hos McLaren, men som Rubens selv sagde: ”Men min kontrakt med Williams var allerede underskrevet.”

Rubens Barrichello og konen Silvana

Rubens Barrichello udtalte til den brasilianske avis ’O Globo’:

“Det bliver en drøm, der bliver virkelighed, fordi jeg siden jeg så Formel 1 på TV for første gang, har jeg drømt om at køre for dem.”

Og tilbage til Brawn og hans år hos dem.

Ifølge Rubens var han kun garanteret de første fire løb. Resten af sæsonen var performance-afhængig. Med en tredjeplads i VM må han sige, at han levede op til hele året.