• Forside

Alonso: Aldrig Ferrari

Ifølge et interview med en spansk avis udtaler Renaults Fernando Alonso, at han har svært ved at se sig selv hos Ferrari.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 5/4 2006 klokken 15:04

Den regerende verdensmester, Fernando Alonso, kan ikke umiddelbart se sig selv som medlem af Scuderia Ferraris personaleforening. Mesteren skifter fra Renault til de sølvfarvede hos McLaren fra 2007, men nu linker kilder spanieren sammen med Ferrari.

”Helt ærligt, jeg har svært ved at se mig selv i en Ferrari,” udtaler Alonso til den spanske avis Marca.


Vi kommer aldrig til at se Fernando Alonso lave kænguruører i en Ferrari.

Udtalelsen er interessant, idet langt de fleste køreres ultimative fremtidsdrøm normalt anses for at være som chauffør bag rattet af en rød Ferrari F1 bil.

”Ikke mig,” siger 24-årige Alonso.

”Det har aldrig været noget, som jeg har prioriteret. Hvad jeg anser for mest vigtigt er derimod en vinderbil, og for øjeblikket er min Renault en sådan – og forhåbentlig er McLaren det samme næste år.”

Så Alonso mener altså, at de sølvfarvede til fulde opfylder spanierens ambitioner for næste sæson. Men ifølge ham selv, er dette ikke den eneste årsag.

”Renault kunne ikke give mig de samme garantier som McLaren kunne. Men med Renault har jeg jo også oplevet alt hvad man kan forlange,” slutter Fernando Alonso.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER