• Forside

Kubica overvejer fremtiden

Robert Kubica er bekræftet hos Renault for 2010, men efter den megen snak omkring Renault og det nye samarbejde med Genii Capital, overvejer polakken fremtiden. Kubica er nervøs for samarbejdet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/12 2009 klokken 08:12

Kubica er nervøs for hvad samarbejdet med den nye sponsor, Genii Capital, betyder for Renault-teamet, og specielt hvad det har betydet for udviklingen af næste års bil.

Den tidligere BMW-Sauberkører Robert Kubica har sat sin manager Daniele Morelli til at undersøge, hvilken betydning det nye samarbejdet har.

Hvis det nye samarbejde betyder en forringelse af polakkens chancer, så kan de jvf. en klausul ophæve kontrakten med Renault.

Robert Kubica. Copyright BMW Motorsport

Overfor BBC udtaler Daniele Morelli: ”Vi vil gerne vide noget mere om Genii Capital, og hvem der gør hvad i teamet. En partner kan være tilbagetrukken eller kontrollerende.”

Det handler blandt andet om, hvem der styrer teamet. Kommer Genii Capital med deres egne ledere eller fortsætter nuværende Renault teamchef Bob Bell som ansvarlig for det franske hold?

Jacques Villeneuve i Tyrkiet i en Sauber 2005. Copyright Sauber F1

“Vi har behov for noget tid – i det mindste et par dage – til at evaluere den nye situation, så jeg er ikke i en position, hvor jeg kan sige, om han blive eller sige farvel.”

Måske muligheden for at blive hos Sauber lyder tiltalende igen.