• Forside

Kimi skal køre for Red Bull

Det har været almindeligt kendt i nogen tid, at Kimi Räikkönen skal køre Rally for Citroën i 2010. Sandheden er bare at det skal han ikke. Finnen skal køre for Red Bull.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 31/12 2009 klokken 15:12

Verdensmesteren fra 2007, finnen Kimi Räikkönen skal ikke køre rally for Citroën som alle troede, han skal derimod køre rally i en Citroën som er ejet af Red Bull.

Der er blevet lavet en langtidskontrakt mellem parterne som binder finnen til Red Bull, men det interessante er, at det ikke binder ham til rally. Derimod forlyder det fra den franske TV-kanal, MTV3, at der er stor mulighed for at se ham tilbage på Formel 1-gridden allerede i 2011.

Red Bull fans

Jaime Alguersuari, som kørte for lillesøsterholdet, Toro Rosso i 2009, sad til bords med Kimi under Red Bulls julegalla, og fortæller at det vel kun vil være logisk at drage udnyttelse af en verdensmester, når man har en på kontrakt.

Kimi Raikkonen ankommer til pitten

Set i det lys virker det lige pludseligt logisk, når man tænker på Kimis meget gyldne hådtryk fra Ferrari, som var betinget af at han ikke skulle køre for et konkurrerende Formel 1-hold i 2010.

Derudover giver det en god, og sikker plads til at han kan forlyste sig med sine rallydrømme, og stadig vende tilbage til et stærkt Formel 1-hold.