• Forside

Jacques Villeneuve tilbage hos Sauber

Hvem bliver Kamui Kobayashis nye holdkammerat hos Sauber? Desværre må vi vente til 31. januar for at få svar på dette. Valget af andenkøreren skulle dog overraske os alle, så vi siger ’Velkommen tilbage Jacques’ til Formel 1.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 6/1 2010 klokken 21:01

Pedro de la Rosa, Nick Heidfeld eller en helt tredje kører? 31. januar præsenteres Saubers nye kørerduo i Formel 1, når næste års Sauber-racer bliver præsenteret på den spanske Ricardo Tormo-bane i Valencia.

Det eneste der ligger fast er, at den anden kører er erfaren.

Listen over erfarne kørere, som ikke allerede sidder i et sæde er dog ikke særlig lang, men man kan godt forledes til at tro, at reservekøreren Christian Klien kunne være et emne ovenpå 3 år hos Jaguar/Red Bull Racing og testkørerroller hos Honda og BMW Sauber, kunne være et emne.

Alexander Wurz og Christian Klien, Tyrkiet 2006. Begge kørere har en chance hos Sauber.

Køreren er dog fundet, men vi får som sagt lov at vente til præsentationen med at finde den anden kører.

Peter Sauber udtalte til den schweisiske avis ’NZZ’:

”Jeg finder den kombination, som vi har er god.”

”Med Kobayashi , helt sikkert, er det en chance, men jeg har en rigtig god fornemmelse. Den anden vil være en erfaren mand, som bringer både det familiære, men også nye ideer og viden med sig.”

Pedro de la Rosa testede for Force India efter 2008-sæsonen. Sidder han bag en Sauber i 2010?
Copyright Force India


“Jeg ved (hvem det er) – men vi er ikke klar til at annoncere det. I vil blive overrasket over hvem der er, men mixet er vigtigt for teamet. Vores direktion var klar meget tidligt,da der var seks erfarne kørere på markedet.”

Vi venter med spænding.

RELATEREDE NYHEDER