• Forside

Webber ansætter første kører og han er dansk

Mark Webber etablerede sidste efterår et GP3-hold i samarbejde med Red Bull Racing teamchef Christian Horner. I dag er første kører blevet annonceret, og han er dansk. Michael K. Christensen skal køre for MW Arden i GP3-serien.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 8/1 2010 klokken 12:01

Der bliver dansk deltagelse i næste års GP3-sæson. Racertalentet Michael K. Christensen, der dominerede store dele af F BMW Europe-sæsonen sidste år, har skrevet kontrakt med Mark Webber og Christian Horner om at køre for deres team.

Et rigtig godt sted for danskeren at være. Uden Red Bull-støtte kan han nok alligevel lære meget fra Red Bull Racing ved at gå op og ned af de store drenge på holdet.

Michael K. Christensen i en F BMW på Nurbrugring 2009.
Copyright Michael Ewert


Teammanager Julian Rouse skriver i den udsendte pressemeddelelse:

”Vi er glade for at have sikret Michael Christensen i MW Ardens kørerline-up til debutsæsonen i GP3. Ovenpå GP2’s succes og med Michaels renome er vi overbeviste om, at han vil være en titeludfordrer i 2010.”

19-årige Michael K. Christensen skriver i pressemeddelelsen:

”Jeg er glad for at blive en del af MW Arden-holdet. Det er en stor chance at arbejde tæt med Mark Webber, hvilket vil gavne min karrieres udvikling."

Podiet efter løb 1. Det bedste sted man kan stå som dansker. I 2010 får han på ny chance at stå øverst foran Formel 1-teamcheferne.
Copyright BMW Motorsport



"Arden-holdet har en historie med sejre i alle de tidligere mesterskaber de har deltaget i, og efter at have mødt de involverede, så er jeg overbevist om, at dette er det rette team for mig i 2010.”

”Jeg vil gerne takke Mark Webber og Christian Horner for at give mig denne chance.”