Formel 1 numre

Der er en del usikkerhed om hvilke hold der skal køre med hvilke numre, efter Toyota og BMW har forladt Formel 1. Meget afhænger om Sauber får tildelt numrene 9 og 10, eller 11 og 12, som de kvalificerede sig til sidste år.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/1 2010 klokken 09:01

Det er især det faktum, at Toyota har trukket sig fra Formel 1, der betyder, at der er uorden i geledderne.
Toyota kvalificerede sig til at køre med numrene 9 og 10, som følge af deres placering i 2009 mesterskabet, mens BMW Sauber kvalificerede sig til numrene 11 og 12.

Men spørgsmålet er, om Sauber rykker frem til nummer 9 og 10, med den tidligere Toyotakører Kamui Kobayshi og Pedro de la Rosa, eller de, som følge af at de faktisk er et helt nyt hold, vil blive rykket ned til nummer 26 og 27.

Intet er afgjort, men det vil det blive på mandag, hvor der er møde i Paris for Formel 1 kommissionen.
Hvilke numre der bliver tildelt Sauber, kan få indflydelse på hvilke numre de efterfølgende hold ender med, hvilket betyder, at de numre Williams, Force India, Toro Rosso, samt de nye hold har fået tildelt, kan blive ændret. Noget deres reklamefolk næppe vil være glade for.

Men mandag bliver vi meget klogere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumi bliver muligvis længere end 2012 Fra F1 til F10 »