• Forside

McLaren MP 4-25 præsentation – galleri

Fredag præsenterede McLaren deres splinternye MP 4-25 hos Vodafones engelske hovedkvarter. Det begyndte klokken 11 lokal tid, og sluttede ca. halvanden time senere efter en spørgerunde til først de ledende kræfter, siden de to kørere.

Mens MP 4-25 stadig var en hemmelighed . Copyright McLaren

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/1 2010 klokken 02:01

Den nye MP 4-25 er en årets ventede biler. Sidste år så MP 4-24 spændende ud, men viste sig at være en ’Minardi’ i et felt af ’Ferrarier’. Bilen har flere specielle detaljer, som for eksempel den spændende hajfinne, der ser ud til at gå i bagvingen.

Twindiffuseren, som Martin Whitmarsh kaldte bilens diffuser under præsentationen skulle også være speciel. I hvert fald havde man skærmet diffuseren af med en sort kasse pålydende ’No Photographs Please’ og en lille henvisning til de italienske rivaler, som heller ikke pralede med deres diffuser.

Her kommer billederne fra dagens præsentation. De er alle fra McLarens presseside, og synes du om et af billederne her eller et af studiebillederne fra den tidligere MP 4-25 præsentationsnyhed, så kan du på McLarens hjemmeside få lov til at hente billederne i høj opløsning gratis.

Det er ikke noget man normalt ser, men det er en nybarberet Jenson Button heller ikke, men ligesom Fernando Alonso mistede håret hos McLaren, så har Jenson nu også mistet skægget.

Mens MP 4-25 stadig var en hemmelighed
Copyright McLaren


De to verdensmestre ankommer til scenen
Copyright McLaren


Martin Whitmarsh og den tekniske stab
Copyright McLaren


MP 4-25 afsløres
Copyright McLaren


Jenson og Lewis afslører MP 4-25
Copyright McLaren


Afsløringen
Copyright McLaren


McLaren MP 4-25, Lewis Hamilton og Jenson Button
Copyright McLaren


Jenson og Lewis hygger sig med et mobiltelefonkamera
Copyright McLaren


Vodafone McLaren Mercedes MP 4-25
Copyright McLaren


Fronten på MP 4-25
Copyright McLaren


Midterdelen af MP 4-25
Copyright McLaren


Bagenden på MP 4-25
Copyright McLaren

RELATEREDE NYHEDER