• Forside

Force India bekræfter Paul di Resta

Den unge DTM-komet Paul di Resta, der deltog i ungdomstesten for Force India tilbage i december, blev i går bekræftet som ny test- og reservekører. Det skete på en pressekonference hos hovedsponsor Whyte & Mackay i Skotland.

Paul di Resta, test- og reservekører hos Force India . Copyright Force India

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/2 2010 klokken 10:02

Paul di Resta skal sideløbende med jobbet som test- og reservekører stadig deltage i den populære tyske standardvognsserie DTM, hvor han for Mercedes er en af favoritterne til årets titel.

I modsætning til normale reservekørere vil Paul få tid under visse fredagstræninger.

Her kommer udvalgte kommentarer fra Paul di Resta og Force India teamchef Vijay Mallya.

Paul di Resta, test- og reservekører hos Force India
Copyright Force India


Paul di Resta udtaler om hans nye ’bijob’:

”Jeg er ekstatisk over endelig at få chancen til at komme ind i Formel 1. Jeg er glad for, at jeg kan starte min Formel 1-karriere hos Force India, et team der har en masse potentiale.”

”Jeg ser dette træk som værende et skridt nærmere min drøm om at deltage i F1, men jeg ved jeg har en del at lære med hensyn til bilen og banerne.”

Vijay Mallya udtalte:

”Jeg vil gerne takke både Paul og JR Hildebrand for deres flid i testen på Jerez. Begge arbejdede meget hårdt og var imponerende i testen.”

”Vi er rigtig stolte over at have en af Pauls kaliber til at tilslutte sig teamet, da hans potentiale var klart allerede i testen og han har den rigtige attitude til at klare sig i Formel 1.”

Paul di Resta, test- og reservekører hos Force India
Copyright Force India


Det er det skotske whiskyfirma ’Whyte & Mackay’, der har presset på og hjulpet Paul med at få sædet. Direktøren John Beard udtalte:

”Det er en ekstra fryd for et skotsk whiskymærke at se en skotsk kører opnå hans Formel 1-ambitioner. Vi byder Paul velkommen på holdet og ser frem til at arbejde sammen med ham for en succesfuld sæson i 2010.”