• Forside

Midland F1 indgår officielt samarbejde med Dremel

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 5/1 2006 klokken 17:01

Midland F1 har netop sendt en pressemeddelelse ud, hvor de bekræfter, at de har indgået et formelt samarbejde med Dremel Europe. Værktøjsfirmaet, der er kendte for deres multi-værktøj sponsorerer allerede Midlands hollandske Formel 1 kører Christijan Albers.


Colin Kolles, Midlands teamchef siger, at


”Vi er stolte over at indgå et samarbejde med Dremel. Dremel er et succesfuldt og globalt brand, som holdet kender og stoler på. Vores designere og ingeniører har brugt Dremel værktøj under opbygningen af prøvemodeller i den vigtige designproces af vores bil. Dremel produkter leverer formidabel præcision med optimale resultater, og det er hvad MF1 Racing forsøger at opnå.”


Aleksandar Bursac, direktøren for Dremel Europe siger


”Med beslutningen om at deltage i Formel 1 bryder Dremel igen grænserne for brand building. Undersøgelser viser, at Formel 1 er den mest populære sport hos Dremel brugere, og kombinationen af biler, teknologi og detaljegraden appellerer specielt til dem. Vi er sikre på, at det at sponsorere Christijan Albers og MF1 Racing vil have en positiv virkning på Dremels image samt vores andre forretningsområder. I Formel 1 er det detaljen, der gør forskellen og Dremel fokuserer meget på detaljer.”


Samarbejdet mellem Dremel og Midland er måske nyt i Formel 1, men det er unormalt, at store værktøjsfabrikanter indgår samarbejde med motorsportshold. Den store værktøjsproducent Craftsman nøjes ikke kun med at sponsorere flere motorsportshold. De er også hovedsponsor for NASCAR Craftsman Truck serien i USA.


Dremel blev i 1932 etableret i Racine, Wisconsin, USA af den østrigske immigrant A.J. Dremel. Dremels mest kendte produkt er Dremel multisliberen, som vi også kender en del til i Danmark.