• Forside

McLaren arbejder på ophæng og støddæmper

McLaren har netop afsluttet en tre dages test på Paul Richard banen ved Marseille, hvor Pedro de la Rosa har arbejdet på at gøre MP4-21-raceren klar til løbet på Imola.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 8/4 2006 klokken 20:04

Alle holdene arbejder i disse dage hårdt for at omsætte de erfaringer, som de har gjort sig under sæsonens tre første løb. Eventuelle forbedringer skal hjælpe dem, når den europæiske Formel 1-sæson bliver skudt i gang om to uger ved San Marinos Grand Prix på Imola-banen.

McLaren-Mercedes er ikke nogen undtagelse, og de har været i gang med at teste på den sydfranske Paul Richard bane, hvor to af de vigtigste elementer, de har arbejdet på, er forhjulsophænget og støddæmperne.

For at kunne køre en optimal omgang på Imola-banen, er det nødvendigt at køre meget aggressivt over kanstenene langs banen, og det er netop der, at det er vigtigt, at forhjulsophænget og støddæmperne fungerer optimalt.


Der arbejdes på ophæng og støddæmper

McLarens testkører, Pedro de la Rosa, fortæller om testene:

"Det har været tre dage med intensiv og produktiv tests på Paul Richard. Jeg har arbejdet med testholdet på en række udviklingsprogrammer med MP4-21'eren, inklusiv støddæmper arbejde for San Marino, forhjulsophænget og noget mere generelt arbejde med opsætningen."

"Vi fortsætter med at gøre positiv fremgang, hvilket vi vil bringe medover til næste uge, hvor Kimi (Räikkönen) og Juan Pablo (Montoya) vil test i Barcelona, før det er tilbage til løbskørsel igen i Imola."



Pedro de la Rosa

RELATEREDE NYHEDER