Kvinder i FIA-toppen! Hvad sker der?

Hvad nu, hvis andre folk fik chancen for at styre FIA og dermed international motorsport? Det kan man godt gøre sig nogle overvejelser omkring. Læs 9 skræmmende konsekvenser, hvis kvinder fik magten.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 12/3 2010 klokken 23:03

Alt er i forandring i år. Ny FIA-præsident, nye teams, ja, en helt ny æra. Det kan godt få en F1-fan til at gøre sig nogle overvejelser om, hvad der vil ske, hvis helt andre folk fik chancen for at styre F1-showet.

Lad os starte med at kigge på, hvad konsekvensen ville blive, hvis kvinderne styrede Formel 1:

1. Der ville omgående være en kvindelig kører i F1. Ja, i virkeligheden ville de alle være kvinder.

FIAs nye bestyrelse? Skræmmende. Copyright Red Bull.

2. Ingen grid-piger - desværre. Kun grid-drenge i stramme, korte shorts - men kun hvis de ligner Brad Pitt.

3. Hver bane ville have ordentlige toiletter, sådan nogle med ordentlige spejle, lækre håndklæder og parfume.

4. F1 ville ikke have den uskrevne regel, der i dag betyder, at kvinder kun kan arbejde indenfor markedsføring og sponsorpleje.

5. Der ville ikke blive kørt løb i forladte industriområder og dødsyge byer på landet. I stedet ville vi have Seychellernes Grand Prix, Det Parisiske Grand Prix, og Fuji ville omgående blive erstattet af Fiji.

6. Det er et velkendt faktum, at kvinder er bedre til multitasking, så hvis kvinderne tog beslutningerne i F1, ville de blive taget hurtigt og være meget fornuftige.

FIAs kommende præsident? Skræmmende. Copyright Red Bull.

7. F1 ville have bedre kommunikation. Kvinder er meget bedre til at tale end mænd, og de ville undervise kørerne i at tale åbent om deres følelser. Ord som “sikkert” og “'selvfølgelig” ville aldrig forekomme under en pressekonference.

8. Hele F1-cirkusset ville være bedre påklædt. Garageportene vil være bemandet med modeanmeldere i stedet for sikkerhedsfolk, og journalister ville være nødt til at vise designermærket i nakken i stedet for deres permanente pressekort. Chanel ville sponsorere alt.

9. Hvis kvinder styrede F1, ville der aldrig blive kørt et eneste løb, af den simple årsag at ingen vil være i stand til at afgøre, om nu også de Prada-sko passer sammen med Stella McCartney-kedeldragten og om farven nu også helt matcher bilens bemaling.

PS.
Dette er en (bram)fri fortolkning af en pressemeddelse fra Red Bull.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Toro Rosso introducerer mekaniker-robot Bahrains Grand Prix: Kvalifikation – Vettel på pol »