• Forside

Mercedes er ikke hurtige nok (endnu)

Ifølge Mercedes-teamchef Ross Brawn er de to Mercedes W01-racere i øjeblikket ikke hurtige nok til at kæmpe med om VM-titlerne. Man har dog en plan for at bringe holdet på niveau med Ferrari og Red Bull Racing.

Mercedes' tekniske chef Ross Brawn . Copyright Mercedes GP

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 22/3 2010 klokken 06:03

Ferrari, Red Bull Racing og til dels McLaren var alle hurtigere end Mercedes i løbet på Bahrain. Det er de nok også i den kommende weekend i Australien. Det udtaler teamchef Ross Brawn, som dog ser optimistisk på de kommende løb.

”Holdet gjorde et godt arbejde i Bahrain, men vi accepterer, at vi ikke var konkurrencedygtige nok, og at vi har et stykke arbejde at gøre for at lukke hullet til de førende."

"Jeg var meget tilfreds med Nico (Rosberg) og Michael (Schumacher) og den måde de arbejdede sammen for at viderebringe klar og konstant feedback til udvikling af bilen gennem weekenden.”

Nico Rosberg.
Copyright Bridgestone Motorsport


“Selv om vores bil grundlæggende er stærk, har vi en udviklingsplan klar til de næste par løb, der skulle bringe de nødvendige performance-forbedringer til at kæmpe med i front."

"Ser man frem til de næste to løb er Australiens Grand Prix altid et populært løb hos holdene og fansene, så vi håber at se et mere spændende løb på Albert Park næste weekend,” slutter Brawn.