• Forside

Schumacher optimistisk

Michael Schumacher forventer et godt løb i Malaysia, til trods for det noget kedelige resultat i Australien. Den forudsete regn vil næppe skade hans chancer.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/3 2010 klokken 09:03

Ifølge udtalelser fra Schumacher på hans egen hjemmeside, har han lært meget af det seneste Formel 1-løb i Melbourne, selvom resultatet for ham ikke lige frem fra prangende.

”Selvom resultatet ikke var med os, føler jeg at vi har forbedret os på en række vigtige punkter, så jeg mener vi har en god grund til at være ret tilfredse, trods alt,” kom det fra Michael Schumacher.

”Med lidt mere held kunne både Rosberg og jeg have klaret os et par point bedre, men efter mit uheld i første sving og et måske lidt for konservativt setup, som gjorde det svært for os, da banen tørrede op, var løbet desværre givet for os,” forklarede den 7-dobbelte verdensmester.

”Men alt det betyder, at vi nu ved, at vi ikke er så langt efter topholdene, hvilket betyder at vi er meget optimistiske forud for det kommende løb i Malaysia,” sluttede tyskeren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER