Ferrari opgraderer motoren

FIA har givet Ferrari tilladelse til at modificere deres motorer, så de kan holde. Det sker fordi Ferraris motorer har haft store problemer med holdbarheden, og så kan man få dispensation til at modificere.

Felipe Massa . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 5/5 2010 klokken 11:05

Ferrari har arbejdet på højtryk siden de kom hjem fra Kina. De stærke, men ikke særlig holdbare motorer har været en hæmsko for Ferrari.

Med et forbrug på flere enheder pr. weekend, når Sauber medregnes, så skulle der gøres noget, hvis Ferrari skulle regnes som en del af toppen af Formel 1.

I en pressemeddelelse melder Ferrari ud, at de har fået den tilladelse af FIA, som vi tidligere på BMF1 har skrevet om.

”En masse arbejde er foregået på testbænken, gennemførende flere lange distancer, og dette arbejde har medført nogle løsninger, som vi føler vil løse de holdbarhedsproblemer, som vi blev ramt af i Bahrain og Malaysia.”

De dyrt forsikrede tommelfingre kan nu se frem til ekstra arbejde med en motor, der kan holde et helt løb.
Copyright Ferrari Media


”Holdet har derfor ønsket og modtaget autorisation fra FIA til at foretage nogle ændringer indenfor det nuværende motorreglement, og disse ændringer vil være påført motorerne til brug i Spanien.”

”Siden Kina, har alle i Gestione Sportiva arbejdet hårdt på forskellige områder, men det er fair at sige, at over de sidste par uger har motorafdelingen udført et kæmpe arbejde, arbejdende nat og dag for at analyse, evaluere og løse de problemer, der har ramt motoren i de sidste par løb.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HRT-kørerne er et problem Christian Klien (også) testkører for HRT F1 »