De nye hold har deres berettigelse i F1

Der er tre nye hold på dette års Formel 1-grid, og selv om de alle befinder sig i den bagerste del af feltet, så har de deres berettigelse i Formel 1. Det udtaler Jarno Trulli, der brugte det nye hold Lotus til at blive i Formel 1.

Jarno Trulli . Copyright Lotus Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/5 2010 klokken 19:05

Der er megen snak omkring de nye hold i Formel 1. Bør de være i Formel 1, når de er så langsomme i forhold til de etablerede hold. Nej, hvis man spørger ex-F1 kører David Coulthard, der mener F1 handler om kvalitet, ikke kvantitet:

”Hvis holdene ikke er konkurrencedygtige, så vil de ikke være på gridden særlig længe alligevel, da sponsorater handler om resultaterne på banen.”

Jarno Trulli
Copyright Lotus Racing


Jarno Trulli er dog ikke enig, men hans Lotus-hold gør det også ganske fornuftigt i forhold til specielt Hispania Racing. Den finske avis ’Turun Sanomat’ citerer italieneren:

”Uden os, ville det se ud som at F1 kun havde en håndfuld hold. Jeg ville være mere forsigtig med udtale, at vi ikke er værdige til vores plads i Formel 1.”

Spanske Hispania Racing har det på ingen made nemt. De nåede at komme i Formel 1 til tiden, men det er ikke sikkert, at de når at afslutte første sæson.

HRT F1 kæmper for deres overlevelse ifølge Bernie Ecclestone
Copyright Motion-Company


Det udtaler Bernie Ecclestone til den britiske avis ’Daily Telegraph’:

”HRT har problemer. Jeg vil løse dem. Jeg vil gerne se 12 hold afslutte sæsonen fordi de har taget udfordringen med at komme i Formel 1.”

”Vi mister måske en af dem (de nye hold). Jeg vil gøre min del for at det ikke sker.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli vil være eneleverandør Vettels utrolige grand prix »