Monacos Grand Prix: 3. frie træning

Sidste træning inden kvalifikationen har givet Ferraris mekanikere masser af arbejde. Alonso beskadigede raceren kraftigt.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Tomas Hansen (th@bmf1.dk) d. 15/5 2010 klokken 12:05

Under dagens frie træning ramte Ferraris Fernando Alonso barrieren i Massenet-svinget, og pludselig er der meget kort tid til kl. 14 for spanierens mekanikere og deres bedste titelkort.

I det hele taget var træningen præget af, at der blev kørt til grænsen, Michael Schumacher, Vitali Petrov og flere andre brugte de minimale frakørsels arealer flere gange.

I starten af træningen var det Kubica, Rosberg og andre der dominerede, men til sidst, der endte det som det efterhånden plejer om lørdagen, en Red Bull på toppen, Mark Webber var bedste mand med en tid på 1:15.210

Fernando Alonso i Monaco Copyright Ferrari Media

Rosberg og Kubica kom dog igen i de sidste 10 minutter og satte gode tider lige efter Webber. Faktisk så gode at Kubica med 1.45 igen slog Webber med 4/10 dele af et sekund og tog foreløbigt bedste tid. En tid som holdt træningen ud, på trods af at både Massa og Webber kom meget tæt på.

Man sidder med samme fornemmelse som de sidste weekender: adskillige kørere er hurtige, men i sidste ende er der en Red Bull-racer i pole position.

Følg med om 2 timer, når vi dækker kvalifikationen live.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Heikki skal slås i kvalifikationen Monacos Grand Prix: Webber på pole »