• Forside

Er Midland til salg?

Ifølge flere historier på internettet er Midland F1 holdet til salg. Det benægtes dog af Alex Schnaider, men det hænger ikke sammen med udtalelser fra den potentiele køber Alfonso de Orleans Borbon, der ejer Racing Engineering holdet fra GP2.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/4 2006 klokken 09:04

Til den spanske avis ’Marca’ har ejeren af GP2 teamet Racing Engineering, spanieren Alfonso de Orleans Borbon, udtalt sig i forbindelse med rygterne omkring et køb af Formel 1 teamet MF1.

”Nogle dage siger de, at vil sælge, og andre dage at de vil vente. Fakta er dog, at jeg på Imola vil sætte mig og få en snak med (Alex) Schnaider, og hvis det ikke kan lade gøre, så vil jeg prøve igen ved det næste løb.”

”Man køber ikke bare et team. Man er nødt til at sikre sig, om de for eksempel har gæld. Hvis vi beslutter at overtage deres gæld, så vil det være inkluderet i prisen, lige som fabrikken ved Silverstone, vindtunnellen og så videre vil følge med.”


Bliver dette MF1's nye farver? Her er det Borja Garcia i Racing Engineering fra GP2 serien.

Det vurderes, at Midland F1 har en værdi på ca. $100 mio. Købet af Midland F1 skal sikre Racing Engeenering en billet til Formel 1, da Alfonso de Orleans Borbon ikke har lagt billet ind på en af de ledige pladser til 2008 sæsonen.

Racing Engeenering deltager igen i år i GP2 serien, hvor britiske Adam Carroll er en af holdets to kørere. Holdet har nær kontakt til de to spanske firmaer Telefonica og Repsol, og et skifte til Formel 1 vil ske med hjælp fra disse firmaer.