Mark bekræftet hos tyren i 2011

Red Bull har netop i dag bekræftet, at Mark Webber, der i øjeblikket fører mesterskabet, bliver hos holdet i 2011. Han har været hos Red Bull siden 2007 og er nu sikret det 5. år.

Mark Webber triumferer i Monaco . Copyright Bridgestone Motorsportmedia

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 7/6 2010 klokken 16:06

Silly season er ikke engang startet og den bliver måske i virkeligheden kortere end tidligere. Red Bull Racing har i hvert fald valgt at gøre sit for dette.

De kan bekræfte, at kørerduoen, bestående af Mark Webber og Sebastian Vettel, skal ud på deres tredje år sammen, når 2011 sæsonen starter.

"Det var en nem beslutning at blive sammen med Red Bull Racing," sagde Mark Webber, 33. "Vi begyndte med at snakke meget tidligt dette år og var i stilling til at underskrive allerede under Barcelonas Grand Prix. Beslutningen om at udvide med et yderligere år var fælles; det er almindeligt kendt at jeg ikke er interesseret i at hænge ud i Formel 1 bare for at gøre det og på dette stadie i min karriere er jeg glad for at tage et år ad gangen."

"Jeg føler mig fortsat meget tilpas her - jeg har et fantastisk forhold til hele holdet og fabrikken i Milton Keynes føles som hjemme. Det har været utroligt at være en del af holdet som det har gået fra at være et middelhold til at være et hold der kæmper med om mesterskabet. Jeg håber vi oplever mere succes sammen i fremtiden og opnår vores ultimative mål om at vinde mesterskabet."

Red Bulls teamchef Christian Horner tilføjede: "Beslutningen om at bevare Mark var meget ligetil. Han er et vigtigt medlem af vores hold og er for tiden i sin bedste form i hele sin karriere, som den nuværende førende i kører mesterskabet. Holdet er meget glade for, at kører parret bestående af Mark og Sebastian vil forblive uændret for tredje sæson i 2011."

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas Grand Prix: TV-tider Vettel vil gøre det igen »