Webber mest førende

I 2010-sæsonen har ingen kører ført så meget som australske Mark Webber. Selv hans højtestimerede holdkammerat, Sebastian Vettel, må se sig solidt slået.

En glad glad Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 19/6 2010 klokken 08:06

Ud af de 491 omgange der er blevet kørt i dette års Formel 1-mesterskab, har Mark Webber været den førende i 210 af dem.

Det er hele 93 omgange mere en Sebastian Vettel i den anden Red Bull-racer, men til sammen betyder det også at kun 33,4% af de kørte omgange har været med en anden bil i spidsen.

Den senere vinder Jenson Button skygger Sebastian Vettel Copyright Getty Images/Red Bull Racing

26% af de kørte omgange har været med en McLaren forrest, og flest af dem har været med Jenson Button bag rattet, idet Button har været forrest i 73 omgang, mod Hamiltons 55. McLaren har bare været bedre til at være den der lå forrest når løbet sluttede, og er derfor de førende i mesterskabskampen.

De eneste andre der har ført et løb, er Fernando Alonso med 18 omgange, Nico Rosberg med 17 omgange, og Sebastian Buemi, der lige noåede at ligge forrest en kort periode, indtil han gik i pit

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.

« 13. hold findes først i august Trulli bliver hos Lotus til 2012 »