Bekræftet: Kubica bliver hos Renault til 2012

For få timer siden bekræftede Renault, at deres stjernekører, polakken Robert Kubica, har forlænget med det franske hold til og med 2012. Målet er at gøre Renault til et mesterskabsvindende team i 2012.

Robert Kubica . Copyright Renault F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/7 2010 klokken 16:07

Renault har i dag bekræftet, at førstekører Robert Kubica bliver hos det franske hold de næste to år frem. Dermed forsvinder en af de vigtige brikker i dette års silly-season, da Robert Kubica har været rygtet til flere forskellige team, deriblandt Ferrari.

Det er derfor med stolthed, at teamchef Eric Boullier udtaler:

”Vi er glade for, at Robert vil blive hos os de næste to sæsoner, og jeg vil gerne takkke ham for den tillid han har vist teamet. Der har været mange rygter omkring hans fremtid de sidste par uger, hvilket har været en understregning af hovr godt han har kørt i år, og vi er glade for at vi er blevet enige om en flerårig kontrakt.”

”Vores mål er at blive mesterskabsudfordrere i løbet af de næste to år. For at kunne gøre dette, har vi behov for en kører af Roberts kaliber. En der er hurtig, dedikeret og ikke laver fejl. Hans præstationer i første halvdel af 2010 har været fejlfrie, og vi håber at opnå store ting sammen i fremtiden.”

Robert Kubica har været på podiet to gange allerede i år. Det er flere gange end Alonso gjorde i 2009.
Copyright Bridgestone Motorsportmedia


Robert Kubica udtaler:

“Det var en nem beslutning for mig at fortsætte i et team, hvor jeg føler mig hjemme. Det er vigtigt for mig, at der er den rigtige atmosfære, men en god gruppe omkring mig, hvor alle trækker i den samme retning. Det er det vi har prøvet på ligefra begyndelsen af min tid hos Renault.”

Robert Kubica er godt i gang med at gentage Michael Schumachers bedrift med at bygge et team op omkring en.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams med hjemmelavet KERS Englands Grand Prix - Vejret »